PIO FOND IZDAO UPOZORENJE: Novi pokušaj prevare penzionera

Novosti online

06. 08. 2023. u 09:28

FOND PIO je obavešten da su ponovo aktivne prevare penzionera kojima se zloupotrebljavaju ime i ugled Fonda. Ovog puta se nepoznata lica predstavljaju kao radnici Fonda PIO i obaveštavaju penzionere da će im na kućnu adresu stići lek koji je potrebno da piju jednom dnevno. Takođe, penzionerima poručuju da je potrebno da pripreme ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu kako bi preuzeli lek.

ПИО ФОНД ИЗДАО УПОЗОРЕЊЕ: Нови покушај преваре пензионера

Foto N. Živanović

Još jednom apelujemo na starije sugrađane da nikako ne nasedaju na ovakve pozive i ponude, jer Fond PIO na takav način ne komunicira sa penzionerima i ne nudi nikakvu robu i usluge. Podsećamo da je ova aktivnost neosnovana i može prouzrokovati nepotrebne troškove i naneti štetu korisnicima.

Ponovo pozivamo penzionere da u svoje domove ne primaju osobe koje se predstavljaju kao radnici Fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u MUP-u Srbije.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)