PIO FOND UPOZORAVA PENZIONERE NA PREVARU: Lažni telefonski pozivi za preuzimanje penzionerskih kartica

Tanjug

07. 12. 2023. u 09:37

POVODOM žalbi penzionera Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) da su telefonski od nepoznatih ljudi bili upućivani gde bi trebalo da preuzmu penzionerske kartice, iz Fonda PIO su saopštili da je reč o prevarama jer oni, kao jedini nadležni za podelu kartica, korisnike ne obaveštavaju na ovaj način.

ПИО ФОНД УПОЗОРАВА ПЕНЗИОНЕРЕ НА ПРЕВАРУ: Лажни телефонски позиви за преузимање пензионерских картица

Foto: Opština Kladovo

- Fond PIO podseća penzionere koji su podneli prijavu za Penzionersku karticu da svoju karticu mogu lično da preuzmu u filijali ili drugoj organizacionoj jedinici Fonda ili jedinici lokalne samouprave, navedenoj u obaveštenju koje dobiju putem poruke na mobilnom telefonu ili u mejlu - objavljeno je na sajtu Fonda PIO, uz napomenu da kartice deli isključivo ovaj Fond.

Iz Fonda podsećaju da je radi brže i efikasnije podele kartica i kraćeg čekanja, produženo radno vreme njihovih filijala i da se kartice mogu preuzeti i u dodatnim terminima, radnim danima od 15 do 18 sati, kao i subotom od 7 do 12 sati.

BONUS VIDEO: ISPOVEST PORODICE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Vreme ništa ne leči, ono samo prolazi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)