MAJKA DALA SAGLASNOST DA KOSTA K. OSTANE U ZDRAVSTVENOJ USTANOVI: Ministarka Kisić demantovala tvrdnje u medijima

D.B.M.

13. 05. 2023. u 16:54

MINISTARKA za brigu o porodici Darija Kisić opovrgla je tvrdnje da je dečak Kosta Kecmanović potpuno smiren i hlandnokrvan i da ga interesuje kad će biti pušten na slobodu.

МАЈКА ДАЛА САГЛАСНОСТ ДА КОСТА К. ОСТАНЕ У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ: Министарка Кисић демантовала тврдње у медијима

Foto: Z.Jovanović/Novosti

- To su sve dezinformacije i spekulacije, dečak je u izolaciji u zdravstvenoj ustanovi gde se vrše različite procene. To je jedan specifičan psihološki profil, sa kojim se ne susreće svet često. Ispitivanje će trajati duže - izjavila je Kisić u jednoj televizijskoj emisiji. 

Ministarka je ispričala da se dan posle zločina po službenoj dužnosti otišlo u stan gde on živi sa majkom i sestrom:

- Majci je predočeno da treba da da saglasnost za dečakovo lečenje i ostanak u ustanovi, što je ona i dala. Sad svi postavljaju pitanje da li se on kaje, ali ono što je važno da ljudi znaju je da je dečak u izolaciji i duži vremenski period će se raditi različite vrste procena. Svi medijski naslovi su dezinformacije. Psiholozi se do sada nisu susreli sa ovakvim izazovom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (15)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)