ULICE POPLAVLJENE, A KIŠA NE PRESTAJE: Saobraćaj paralisan, snažno nevreme pogodilo Smederevo, Veliku Planu i Vrelo kod Uba (VIDEO)

Novosti Onlajn

10. 06. 2023. u 19:47

JAKO nevreme sa grmljavinom i kišom pogodilo je ovog prepodneva razne delove Srbije, a između ostalog i Smederevo, gde su se zbog obilnih padavina ulice pretvorile u reke.

УЛИЦЕ ПОПЛАВЉЕНЕ, А КИША НЕ ПРЕСТАЈЕ: Саобраћај паралисан, снажно невреме погодило Смедерево, Велику Плану и Врело код Уба (ВИДЕО)

Foto: P. Milošević

U kratkom vremenskom intervalu, crni oblaci nadvili su se nad ovim gradom, a velika količina kiše koja je pala, izazvala je poplave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "192_rs", automobili se otežano kreću ulicom zbog velike količine vode, a kiša neumorno i dalje pada.

Kolaps i kod Uba

Ništa bolja situacija nije ni u Vrelu kod Uba. Intenzivne padavine paralisale su saobraćaj, a sva vozila su zaustavljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Još jedno gradsko naselje u Srbiji je ovog popodneva na udaru, a to je Velika Plana. Putevi su gotovo neprohodni, a vodena bujica nosi sve pred sobom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Promenljivo oblačno i nestabilno

Podsećamo, meteorolozi su ranije najavili da će u Srbiji danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče, a koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu sugradice i grada.

BONUS VIDEO: KATASTROFA IZ VAZDUHA - Snimci iz drona prikazuju razmere poplava u Italiji

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!