ZAPLOVITE U SVOJE NAJBOLJE LETOVANJE U ŽIVOTU: Hotel u najlepšem delu Antalije, posebnog dizajna, iz sjajnog svetskog lanca

Promo

23. 06. 2023. u 16:21

Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodnih lepota vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava šetnju kroz istoriju grada, što će učiniti i stara gradska utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako, u nezaobilazno mesto za posetu, ubraja se i fascinantni kamen koji gori već vekovima.

ЗАПЛОВИТЕ У СВОЈЕ НАЈБОЉЕ ЛЕТОВАЊЕ У ЖИВОТУ: Хотел у најлепшем делу Анталије, посебног дизајна, из сјајног светског ланца

Foto: promo

Hotel Titanic Deluxe Lara 5* nalazi se u Antaliji, delu Lara, na sopstvenoj plaži, oko 12km od centra grada i oko 10km od aerodroma. Hotel je otvoren 2003. Godine, a renoviran 2014. Godine. Prostire se na površini od 95.000m². Glavna zgrada, koja je u obliku broda, ima 9 spratova, dok je u bašti aneks zgrada sa family sobama.

Titanic Deluxe Lara 5* raspolaže kapacitetom od 586 soba (536 standardne od čega 7 za osobe sa posebnim potrebama, 30 family soba u aneks zgradi,  16 Junior Suite, 2 Colonel Suite, 2 Admiral Suite). Sobe u aneksu nisu tako luksuzno opremljene kao u glavnoj zgradi.

Foto: promo

Hotel  ima glavni restoran “Parkfora”, nekoliko à la carte restorana (Nori – azijska kuhinja, Pascarella – italijanska kuhinja, Çapari – riblji restoran), Stela snack restoran, turski roštilj, night à la carte snack restoran, Tini dečiji snack restoran, poslastičarnicu, poslastičarnicu na plaži, nekoliko barova (Cordelia Lobby, Armonia Pool, Solaris Pool, Vitamin bar na zatvorenom bazenu, Beach bar, Ocean Disco Beach bar i Bowling bar). Za decu tu je Tini Kids mini club (za decu od 4-7 godina), Junior klub (za decu od 8-11 godina) i tinejdž klub (12 do 16 godina), igralište, bazen sa toboganima na otvorenom, dečiji bife, animacija i specijalni programi. Postoji mogućnost čuvanja dece, kao i upotrebe dečijih kolica, uz dodatnu doplatu.

Foto: promo

Titanic Deluxe Lara 5* se nalazi na svojoj dugoj privatnoj, peskovitoj plaži na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju. Ukoliko ste želeli da boravak na plaži provedete u luksuznom paviljonu, za to morate izdvojiti dodatnu sumu novca. Sve sobe su imaju telefon, Wi-Fi internet, LCD TV sa muzičkim kanalima, mini barom (dopunjava se dnevno), klimu, sef, set za čaj/kafu, bademantil i papuče kao i balkon, a dodatna doplata postoji samo za korišććenje room service-a, telefona i ostalog što se nalazi van koncepta.

Foto: promo

Usluga u hotelu je Deluxe All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu – doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dijetalni meni, vegan meni. U koncept su uključene i užine, sladoled na različitim lokacijama u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i poslastičarnica. Dodatno se doplaćuju određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, à la carte restorani uz rezervaciju (oko 25 eur po osobi) i ostalo van koncepta.

Foto: promo

U okviru hotela Titanic Deluxe Lara 5* postoje brojne dodatne usluge, koje se svakako dodatno i plaćaju, a među njima: lekar, šoping centar (juvelirnica, butici za odrasle i decu, prodavnica srebra, mini market, prodavnica suvenira i bižuterije, prodavnica kože, cipela i tašni, sportska radnja), internet cafe, pranje veša i hemijsko čišćenje, rent-a-car, 12 sala za konferencije i sastanke, fotograf, kopirnica, fax, nargila.

Foto: promo

Veliki otvoreni bazen (4.500m²), polu-olimpijski bazen i olimpijski bazen po standardima svetske olimpijske federacije, aqua park sa toboganima (mogu da ga koriste deca starija od 6 godina), fitness centar, step, aerobic, jutarnja gimnastika i gimnastika u vodi, košarka, odbojka na plaži, tenis tokom dana (4 terena), boćanje, gađanje iz vazdušnog oružja, kuglanje, dnevne animacije i programi, diskoteka, večernji programi, muzika uživo. Uz doplatu se može igrati tenis u večernjim satima, koristiti oprema za tenis, igrati kuglanje (4 staze), bilijar, elektronski pikado, kompjuterske igrice, koristiti internet café, upražnjavati motorizovani sportovi na vodi, pohađati škola plivanja i ronjenja, ići na surfovanje i vožnju katamaranom (uz licencu) i ostalo van koncepta.

Foto: promo

Hotel nudi tursko kupatilo (hamam), 2 saune, jacuzzi, parno kupatilo, relax sobu, zatvoreni bazen, snežna sobu... Uz nadoknadu se mogu koristiti različiti spa tretmani, masaže, nega lica i tela/ VIP soba za masažu, manikir i pedikir, frizerski salon.

Foto: promo

Za slične hotele na drugim destinacijama iz ponude, kao što su Bodrum, Tunis , Egipat  i Malta, možete nas kontaktirati putem call centra na broj 011 655 78 00, a ukoliko već znate koji hotel birate za ovogodišnje letovanje, na našem sajtu možete samostalno i uraditi online rezervaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)