JEDINSTVENA HIGH CLASS ALL INCLUSIVE USLUGA

Promo

26. 06. 2023. u 16:00

Ukoliko je vaš životni moto da se odlazak na more nikako i ni pod kojim uslovima ne preskače, a odabrali ste prekrasni Bodrum, sledeći korak je da izaberete neki od sjajnih hotela.

ЈЕДИНСТВЕНА HIGH CLASS ALL INCLUSIVE УСЛУГА

Foto: Promo

Jedan od onih koji će definitivno učiniti da se zaljubite u Egej i da mu se uvek vratite, jeste hotel Titanic Luxury Collection Bodrum 5*.

Foto: Promo

Smešten u jednom od najlepših zaliva Bodruma, ističe se specifičnom arhitekturom inspirisanom stilovima Bodruma i Mikonosa. Na peščanoj plaži dugoj 350 metara, prostire se na 80 000 m2 Guverdžinlik zaliva, zahvaljujući kom je zaštićen od vetrova, te je boravak u ovim predelima uvek prijatan. Titanic Luxury Collection Bodrum 5* ozbiljno shvata potrebe svakog gosta, pa zahvaljujući tome može da se pohvali jedinstvenom „High class all inclusive“ uslugom, kojom pomera granice pojma luksuza. Odiše elegancijom i posvećuje se svakom gostu individualno, jer svaki gost je poseban u ovom hotelu. Idealan je za uživanje među najlepšim bojama prirode, a u ponudi ima bogate sadržaje, od glavnog restorana i 4 a la carte restorana, barova, poslastičarnice, do otvorenih i zatvorenih bazena, akva parka, sportskih aktivnosti i „Tini Kids“ kluba za radost onih najmlađih.

Foto: Promo

Što se tiče gurmanluka, hotel je i u toj sferi otišao korak dalje. Sve što okusite na tanjiru pripremljeno je od strane pravih profesionalaca, koji svojim iskustvom i kreativnošću udovoljavaju svačijem ukusu. Filozofija hotela Titanic Luxury Collection Bodrum 5* je da se treba prilagoditi apsolutno svakom gostu, pa ćete zasigurno uživati u svojoj omiljenoj hrani sa najlepšim pogledom na Egejskoj obali. Strpljivo pripremljeni ukusi iz Turske i celog sveta očaravaju i najzahtevnije goste.

Foto: Promo

Tokom celog dana i večeri, možete uživati i zabaviti se sa prjateljima u nekom od kafića i barova, svaki drugačijeg ambijenta. Hotel u sastavu ima i poslastičarnicu, koja dizajnom odiše šarmom francuskih kafića. „Caprice Petisserie“ uvešće vas u slatki svet dezerta, svojim čokoladnim carstvom kolača zanimljivih oblika, raznim pudinzima, popularnim makaronsima...

Foto: Promo

Titanic Luxury Collection Bodrum 5* će biti vaše mesto za beg i uživanje u komforu sa najdražima. U ponudi je dobro poznate agencije „1 A Travel“, koja ima već dugogodišnje iskustvo  sa aranžmanima u Turskoj, Egiptu, od prošle godine, u ponudi je i Tunis, a od ove, i prekrasna Malta. Iskoristite period popusta za rane rezervacije i rezervišite svoje letovanje na vreme.

Foto: Promo

Na sva vaša pitanja odgovaraju ljubazni zaposleni „1 A Travel-a“, putem call centra 011/655 78 00. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, rezervaciju možete i samostalno uraditi online iz svog doma ili kancelarije, ili nam se možete obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe