Drive Cafe – nezaobilazan deo svakog putovanja

Promo

01. 08. 2023. u 16:30

Drive Cafe restoran u sklopu NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica postao je nezaobilazno mesto za pauzu mnogih vozača.

Drive Cafe – незаобилазан део сваког путовања

Promo

Drive Cafe svojom autentičnom atmosferom gradi prepoznatljivost, a njegov širok asortiman proizvoda garantuje da ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Stoga, među posetiocima mogu se videti porodice čiji su se članovi uputili na zajednički odmor, strani državljani koji su na proputovanju kroz Srbiju, a odnedavno beleži se i sve veća poseta mladih ljudi.

Mnogi mladi nakon napunjenih 18 godina, zvanično ulaze u svet odraslih, a uz to dolazi i nezaobilazan početak vožnje automobila. Nakon polaganja vozačkog ispita, većina pohrli da se pohvali društvu, uz neizostavnu probnu vožnju. Uzbuđenje je još veće ukoliko je ta osoba prva u društvu koja može da se pohvali vozačkom dozvolom, a prvo samostalno točenje goriva na nekoj od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica postaje uspomena koja se pamti.

Sa početkom samostalne vožnje počinju i prva letovanja sa društvom, odlasci na razne letnje festivale, vikend izlete. Kada ste novajlija, bolje je praviti češće pauze za odmor, ali i dopuniti namirnice za put, a odabir je jasan – Drive Cafe.

Promo

Uz osmeh i dobro raspoloženje, u Drive Cafe restoranima svi mogu da popiju kvalitetnu kafu pravljenu po italijanskoj recepturi, koja podrazumeva da se svaka sorta kafe peče zasebno, a espresso, cappuccino, caffè latte i mocha su samo neke od kafa koje su na raspolaganju. Zbog potvrde o poreklu svakog zrna kafe koje završi u šoljici, prepoznatljive arome i punog ukusa, godišnje se u Drive Cafe-u popije više od pet miliona šoljica kafe.

Na raspolaganju je i širok izbor ukusnih i uvek svežih sendviča, koje odlikuje vazdušasto i idealno hrskavo testo. Dostupni u različitim vrstama, zadovoljavaju svačije kriterijume, a bogati slojevi namaza i dodataka su zaslužni za bogat ukus.

Osim sendviča, popularan izbor su i hot-dogovi, a za potrebe dezerta u ponudi su i krofne i slatki kroasani.

Zbog svega navedenog, jasno je zašto je Drive Cafee sve popularniji izbor ne samo kada je potrebno dopuniti gorivo već i kada je neophodno napraviti pauzu tokom vožnje. Iz tog razloga posetite i vi Drive Cafe na jednoj od 300 NIS ili Gazprom benzinskih stanica, i ko zna, možda baš na toj pauzi upoznate nekog ko ide na istu destinaciju kao i vi, pa se uputite zajedno i tako steknete društvo za ceo život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!