"PAMTIĆEMO GA KAO DOBROG ČOVEKA I ODGOVORNOG PROFESIONALCA" Bratislav Gašić uputio saučešće povodom pogibije Miloša Kovačevića

Novosti onlajn

26. 08. 2023. u 13:15

MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio je saučešće ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikoli Selakoviću, povodom pogibije pomoćnika ministra Miloša Kovačevića.

ПАМТИЋЕМО ГА КАО ДОБРОГ ЧОВЕКА И ОДГОВОРНОГ ПРОФЕСИОНАЛЦА Братислав Гашић упутио саучешће поводом погибије Милоша Ковачевића

Foto: MUP

„Sa velikom tugom sam primio vest o tragediji u kojoj je poginuo Miloš Kovačević, pripadnik Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Pamtićemo ga pre svega kao dobrog čoveka, ali i kao posvećenog i odgovornog profesionalca. U ime svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće“, poručio je ministar Gašić.

Podsetimo, Miloš Kovačević (31), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći u mestu Ljubičevo kod Požarevca, saznale su "Novosti".

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 1.30 časova a učestvovali su automobil marke "pežo 508" i teretno motorno vozilo "man".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!