TRADICIONALNI 12. DEČIJI LIKOVNI KONKURS FORMA IDEALE: „Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije

Novosti online

08. 09. 2023. u 10:00

PREDŠKOLCI i prvaci iz cele Srbije imaće priliku i ove godine da učestvuju na tradicionalnom 12. dečijem konkursu kompanije Forma Ideale, pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“.

ТРАДИЦИОНАЛНИ 12. ДЕЧИЈИ ЛИКОВНИ КОНКУРС ФОРМА ИДЕАЛЕ: „Моја идеална соба“ за предшколце и прваке из Србије

FOTO: Promo

Iz godine u godinu mališani na veoma kreativan način prikazuju kako zamišljaju svoju idealnu sobu, a do sada je na konkursu učestvovalo više od 500.000 dece. Sva deca iz predškolskih ustanova i prvih razreda osnovnih škola i ove godine od 1. do 30. septembra mogu u likovnoj tehnici po izboru da kreiraju crtež na temu „Moja idealna soba“.

Škole i predškolske ustanove mogu da se prijave za učešće putem mejla deciji.konkurs@formaideale.rs , a radove će prikupljati vaspitači, odnosno učitelji, i prosleđivati organizatoru konkursa.

Najtalentovaniji prvaci i predškolci, čiji crteži na temu „Moja idealna soba“ budu proglašeni najboljima, osvojiće brojne vredne nagrade:

  • I nagrada – 6 x garderobera DONON 3K10 + 6 x kompjuter stolova ALFA + 6 x dečijih kompjuter stolica QZY-G2B (po tri u obe starosne kategorije)
  • II nagrada – 8 x ležaj FANTASTICO PLUS (po 4 u obe starosne kategorije)
  • III nagrada – 12 x vreća za sedenje SOFT (po 6 u obe starosne kategorije)
  • IV nagrada - 200 svezaka Forma Ideale (po 100 u obe starosne kategorije)

Kompanija Forma Ideale želi da podsticanjem mašte i kreativnosti dece učini prve dane predškolskog i škole što radosnijim, opuštenijim i inspirativnijim.

Svi pristigli radovi biće ocenjivani tokom oktobra, od strane stručnog žirija koji određuje organizator konkursa, a spisak nagrađenih biće objavljen 1. novembra 2023. godine.

Sve detaljne informacije o konkursu možete pronaći i na Forma Ideale sajtu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)