STIŽE ZAHLAĐENJE: Sutra potpuno oblačno i osetno hladnije sa kišom, pljuskovima, grmljavinom

Tanjug

23. 09. 2023. u 13:17

U SRBIJI će sutra biti umereno do potpuno oblačno i osetno hladnije sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalnom pojavom grada, kao i najvišom dnevnom temperaturom do 27 stepeni.

СТИЖЕ ЗАХЛАЂЕЊЕ: Сутра потпуно облачно и осетно хладније са кишом, пљусковима, грмљавином

Foto: M. Anđela/K. Mihajlović

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuju se obilne padavine, i to naročito u drugom delu dana, od 40 do 80 mm, a lokalno i oko 100 mm za 24 sata, što predstavlja mesečnu količinu padavina.

Duvaće slab i umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno i jak severozapadni vetar. Najniža temperatura od 14 do 18, a najviša od 17 na severozapadu i zapadu do 27 stepeni na istoku i krajnjem jugoistoku zemlje.

I u Beogradu sutra oblačno i osetno hladnije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U pojedinim delovima grada očekuju se obilne padavine, i to naročito u drugom delu dana, od 30 do 60 mm za 24 sata, lokalno i više.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 17 do 19 stepeni. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u ponedeljak postepena stabilizacija vremena, u većini mesta prestanak padavina i postepeno razvedravanje, osim na jugu i jugozapadu gde će se zadržati oblačno vreme, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Zatim malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i dnevnom temperaturom od 24 do 28 stepeni. Za vikend novo naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz pad temperature.

BONUS VIDEO:

SITUACIJA JE NEPODNOŠLjIVA“: Meštani Grčke Tesalije u očaju nakon razorne oluje Danijel

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!