ČAST MI JE DA BUDEM MEĐU NJIMA: Ministar Gašić učestvovao u akciji dobrovoljnog davanja krvi sa polaznicima policijske obuke(FOTO)

Novosti Onlajn

25. 09. 2023. u 18:02

MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić danas je zajedno sa polaznicima centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici učestvovao u akciji dobrovoljnog davanja krvi.

ЧАСТ МИ ЈЕ ДА БУДЕМ МЕЂУ ЊИМА: Министар Гашић учествовао у акцији добровољног давања крви са полазницима полицијске обуке(ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram/bratislavgasic

- Policajci su tu za građane Srbije, ne samo da brinu o bezbednosti, već da budu oslonac, snaga i poverenje. Polaznici Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici svesni su da poziv policajca nije samo profesija, već životno opredeljenje i zato tradicionalno učestvuju u akcijama dobrovoljnog davanja krvi. Bila mi je čast da opet budem među njima i dam lični primer i doprinos njihovoj solidarnosti i humanosti - napisao je ministar Gašić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije