VAŽNO ZA NAŠE DRŽAVLJANE U IZRAELU Brnabić: Sutra još jedan redovan let Er Srbije iz Tel Aviva za Beograd

Novosti onlajn

09. 10. 2023. u 14:31

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da još jedan redovan let srpskog avio-prevoznika Er Srbija kreće iz Tel Aviva za Beograd sutra oko 19 časova.

ВАЖНО ЗА НАШЕ ДРЖАВЉАНЕ У ИЗРАЕЛУ Брнабић: Сутра још један редован лет Ер Србије из Тел Авива за Београд

Twitter / Goran Vesic

- Svi treba da budemo ponosni na našeg nacionalnog avio-prevoznika, on i dalje leti, nisu ostavili naše građane na cedilu. Beskrajno sam im zahvalna, oni su naša dika i ponos. Imaju svoje bezbednosne kontrole, bezbednosne mehanizme, niko više ne leti, mi ponosno letimo - rekla je Brnabićeva za TV Hepi.

Navela je da je sinoćnim vanrednim letom 127 državljana Srbije stiglo u Beograd noćas oko 1 sat i 45 minuta.

- Predsednik i ja smo ispratili taj let, sa čitavim timom Er Srbija. Imali su sat vremena da se ukrcaju u avion, bilo je dva aviona na aerodromu. Napali su nas a da nisu znali da mi radimo na tome. Znali smo da tamo postoji grupa građana koji su otišli na putovanje u Tel Aviv lou kost kompanijama, koje su odmah nakon početka nestabilnosti otkazali letove - objasnila je Brnabićeva.

Rekla je da je Er Srbija jedna od retkih kompanija koja leti iz Tel Aviva i dodala da naš avio-prevoznik ima sve bezbednosne kontrole i mehanizme. 

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!