SVE BOLJE CENE, SVE ŠIRI ASORTIMAN: Mesto za sve dobre stvari

Promo

12. 10. 2023. u 10:00

UKOLIKO razmišljate o tome kako da renovirate svoj dom, kako da osvežite ambijente u kojima provodite vreme sa svojim najdražima, ne propustite sve dobre vesti koje dolaze iz Forma Ideale.

СВЕ БОЉЕ ЦЕНЕ, СВЕ ШИРИ АСОРТИМАН: Место за све добре ствари

Foto: Promo

U skladu sa tim da uvek vole da obraduju svoje kupce,  odlučili da približe  sajam nameštaja svima, i daju posebne POPUSTE u salonima nameštaja u 36 gradova u Srbiji (porodajnu mrežu pogledajte OVDE) kao i za sve one koji biraju kupovinu putem Forma Ideale Internet prodavnice na sajtu www.formaideale.rs.

U toku VELIKE SAJAMSKE AKCIJE  - MESTO ZA SVE DOBRE STVARI u trajanju od 02. do 21. oktobra, imate prilike da odaberete neki od skoro 600 artikala sa cenama sniženim i do 50%, a kako smo navikli na to da misle na svoje potrošače, Forma Ideale od 02. oktobra ima posebne povoljnosti za svoje lojalne kupce!

Sada možete postati vlasnik Forma Ideale Loyalti kartice uz izmenjene uslove, a novina je ta da svaki kupac nakon što se registruje za Forma Ideale Loyalty karticu i ostvari jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara, može već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine, da koristiti pravo na Loyalty cenu, prikazanu sa dodatno uračunatih 5% popusta na svakom artiklu.

Međutim, ovde nije kraj iznenađenjima! Iz godine u godinu Forma Ideale proširuje svoj asortiman - kako novim kolekcijama Forma Ideale nameštaja, tako i nameštajem iz partnerskog programa, a sa željom da zaista budu MESTO ZA SVE DOBRE STVARI, pored bogatog izbora laminata, tepiha, rasvetedekoracije, opreme i tekstila za domaćinstvo, od 10. oktobra se u Internet prodavnici Forma Ideale i salonima u Kragujevcu, Kraljevu, Pančevu, Čačku, Kruševcu i Leskovcu, mogu kupiti i MALI KUĆNI APARATI renomiranih proizvođača.

Ovom prilikom izdvajamo ono što bi moglo da vas obraduje iz novog asortimana, a tokom velike akcijske sajamske ponude, je dostupno i po extra povoljnim cenama.

U okviru kategorije Malih kućnih aparata Forma Ideale možete pronaći sve ono što vam je potrebno za olakšano funkcionisanje u domaćinstvu – od različitih modela usisivača i dodatne opreme za njih, preko bogate ponude pegli i parnih stanica, aparata za pripremu hrane, pečenje i kuvanje, kafe aparata, aparata za vodu, mikrotalasnih rerni , pa do svih drugih praktičnih aparata za domaćinstvo.

Iz kategorije usisivača, izdvajamo VIVAX HOME Usisivač VC-1610B, dostupan za samo 4.200 dinara, odnosno , 3.990 dinara za kupce sa Forma Ideale Loyalty karticom. Ukoliko umesto klasičnih, više volite ručne usisivače koji mogu dospeti do svakog i najudaljenijeg kutka u domu, a pritom se napajaju na akumulator, predlažemo BOSCH usisivač, ručni, akumulatorski BCH85N po loyalty ceni od 26.290 dinara.

Priprema kuhinjskih specijaliteta može biti znatno zabavnija i lakša uz GORENjE ručni mikser M 550 CSDC dostupan za 2.832 dinara, odnosno, 2.690 dinara za kupce sa loyalty karticom, BOSCH Seckalicu MMR08A1  po ceni od 3.674 dinara, odnosno, 3.490 dinara za kupce sa loyalty karticom, a i VOX fritezu FT 5318 koja je na popustu od 41% i iznosi 4.726 dinara, odnosno, 4.489 dinara za kupce sa loyalty karticom.

Pored ovih, tu su još mnogi mali kućni aparati po sniženim cenama, a ne propustite da iskoristite i aktuelne sajamske popuste za najbolje kupovine u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici do 21. oktobra.

Kao i uvek, kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Budite u toku sa dešavanjima na internet sajtu www.formaideale.rs,  jer FORMA IDEALE je MESTO ZA SVE DOBRE STVARI!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)