PRAZNICI SU VREME KADA TREBA DA MISLITE I NA DRUGE: Samo malo je potrebno da obradujete bolesnu decu, pogledajte kako (FOTO)

S.BABOVIĆ

16. 12. 2023. u 11:02

VOLONTERKE iz Udruženja "Obrok za porodicu" u Kruševcu, pokušaće da danas obraduju one kojima je pomoć najpotrebnija: deci, koja se bore sa teškim bolestima.

ПРАЗНИЦИ СУ ВРЕМЕ КАДА ТРЕБА ДА МИСЛИТЕ И НА ДРУГЕ: Само мало је потребно да обрадујете болесну децу, погледајте како (ФОТО)

Foto:FB Obrok za porodicu Krusevac

Novogodišnji humanitarni bazar organizuje se za od 10 sati na Trgu glumaca, a sav prihod od prodaje raznovrsnih doniranih proizvoda (kolača, odeće,obuće,nakita), proslediće se za lečenje Danila Nikolića(12) iz Kruševca i Mile Petrović(4) iz Varvarina.

Malom Kruševljaninu je sa sedam godina dijagnostikovan pervearzivni razvojni poremećaj, a kasnije i dečiji autizam, ali mu i druge zdravstvene tegobe otežavaju detinjstvo. Porodica se godinama bori i svega odriče kako bi sinu obezbedila bolju terapiju. 

O Mili iz Varvarina, koja boluje od cerebralne paralize brine samohrana majka. Ova preslatka devojčica, koja ne skida osmeh sa lica, sama ne može da hoda,sedi i da se hrani. 

U Udruženju "Obrok za porodicu" Kruševac pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu Danilovoj i Milinoj porodici da učešćem na humanitarnom bazaru pomognu da sa novom godinom dobiju i novu nadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)