„Alta Pay Group” postavlja standard u 2024. godini: Najvažniju nagradu proslavili uz najveće regionalne zvezde

Promo

06. 01. 2024. u 10:00

Kompanija “Alta Pay Group” obeležila je završetak izuzetno uspešne poslovne godine korporativnom proslavom održanom u Sava Centru, uz prisustvo brojnih saradnika i partnera, na kojoj su nastupile najveće regionalne muzičke zvezde.

„Alta Pay Group” поставља стандард у 2024. години: Најважнију награду прославили уз највеће регионалне звезде

Foto: Dragan Petrovic

Predsednik Upravnog odbora i direktor grupacije Dr Davor Macura izjavio je da grupacija u ovoj godini planira značajne investicije u digitalne tehnologije i širenju poslovne mreže. Fokusiraće se, kao i do sada, na humanitarne inicijative, pomoć onima kojima je najpotrebnija i nastavku podrške zajednice, doprinoseći društvenom napretku.

Proslava je znak zahvalnosti svim zaposlenima, „Alta Pay“ timu kao i brojnim partnerima na predanom i izuzetnom radu, posvećenosti i poslovnim rezultatima u protekloj godini.

Kolektivna ekspertiza „Alta Pay“ timova i mreža partnera širom Srbije je grupaciju izdvojilo kao vodeću instituciju u platnom prometu, što je potvrdila i nagrada Privredne komore Srbije za „Najveću instituciju elektronskog novca i lidera u platnom prometu“. 

Kao najvažnija nagrada, rezultat dosadašnjih aktivnosti je prepoznavanje Alta Pay-a kao institucije od poverenja od strane samih klijenata i partnera.

Foto: Dragan Petrovic

Kako su istakli iz Alta Pay Group, saradnja sa partnerima je katalizator uspeha, a korporativna proslava je bila prilika da se rezimiraju zajednička dostignuća iz protekle godine i naprave planovi za narednu. 

Kroz jedinstven koncept na tržištu i sinergiju ALTA banke i Alta Pay IEN (institucija elektronskog novca), ova grupacija nudi sveobuhvatnu i jedinstvenu ponudu usluga svojim korisnicima - fizičkim i pravnim licima. 

Foto: Aleksandar Janjanin

Kako bi dodatno unapredila iskustvo korisnika, grupacija će u 2024. godini raditi na intenzivnom razvoju i unapređenju tehničkih rešenja koja ubrzavaju realizaciju finansijskih proizvoda i usluga, omogućavaju efikasniji rad zaposlenih i štede dragoceno vreme klijentima.

Foto: Dragan Petrovic

Kako je za Alta Pay Group svaki klijent bitan, kompanija će u skladu sa tim kontinuirano raditi na podizanju nivoa kvaliteta usluge, a sve u cilju dodatnog zadovoljstva postojećih i kreiranja dobrih poslovnih prilika za buduće klijente.

Za više informacija o Alta Pay Group posetite www.altapay.rs.

Vaš siguran partner i Institucija od poverenja.

ALTA PAY GROUP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku