OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Evo šta kažu o smrti bebe u bolnici u Sremskoj Mitrovici

Novosti online

19. 01. 2024. u 14:38

VIŠE javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici oglasilo se povodom slučaja koji je potresao celu Srbiju. Marica Mihajlović tvrdi da je za smrt njene bebe, ali i akušersko nasilje, kriv doktor koji ju je porađao, a koji je zaposlen u Opštoj bolnici u Mitrovici.

ОГЛАСИЛО СЕ ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО: Ево шта кажу о смрти бебе у болници у Сремској Митровици

FOTO: Arhiva novosti

- Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici prikuplja podatke i vrši sve potrebne provere, radi utrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se desio predmetni događaj - rekli su iz VJT.

Doktor M. M., iz Sremske Mitrovice, kog Marica Mihailović krivi za smrt svoje bebe, javio se u policiji jer se oseća ugroženo, potvrđeno je za Telegraf.rs u MUP-u.

Kako se saznaje, on je rekao da se oseća ugroženo zbog komentara na društvenim mrežama.

Policija je o svemu obavestila nadležno Više javno tužilaštvo u ovom gradu.

U policiji su jutros izjavu dali Marica Mihajlović i njen suprug Dalibor, koji su izgubili bebu.

Ministarstvo zdravlja uputilo je inspekciju u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica, u čijem porodilištu se porodila Marica Mihajlović, a čija je beba nakon toga preminula.

U ovoj bolnici je, kao što smo već objavili, pokrenut unutrašnji nadzor, a zdravstvena inspekcija je u ovu ustanovu upućena odmah juče.

Podsetimo, Maricu Mihajlović nekoliko dana delilo je od najsrećnijeg trenutka u životu, a onda je, kako je ispričala za Telegraf.rs, doživela horor. Udarci, pretnje i vređanje nije ono što je očekivala da će je dočekati na porođajnom stolu, a ni da svoju bebu kući vrati u sanduku.

(Telegraf)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024