PONOVO ĆE SE ZABELETI SRBIJA: Evo kad nam stiže debeli minus

Novosti onlajn

27. 01. 2024. u 12:59

U VEĆEM delu Srbije sutra će, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno oblačno, u centralnim i južnim krajevima Srbije mestimično slabe mešovite padavine - kiša i sneg.

ПОНОВО ЋЕ СЕ ЗАБЕЛЕТИ СРБИЈА: Ево кад нам стиже дебели минус

Foto: N. Živanović

Na severozapadu zemlje i u Negotinskoj Krajini promenljivo uz sunčane intervale. U Vojvodini i zapadnoj Srbiji duvaće slab i umeren, a u ostatku zemlje i dalje jak severozapadni vetar, koji će uveče oslabiti.

Najniža temperatura od minus 1 do 3, a najviša od 4 do 9 stepeni Celzijusa.

U Beogradu sutra pretežno oblačno i veći deo dana suvo.

U pojedinim delovima grada moguća je slaba kratkotrajna kiša ili susnežica. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 3, najviša oko 6 stepeni Celzijusa.

U ponedeljak u Vojvodini promenljivo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima pretežno oblačno, još ponegde na planinama uz provejavanje slabog snega.

Od utorka do kraja sedmice suvo i stabilno sa jutarnjom maglom po kotlinama i nizijama koja se ponegde može zadržavati i duže tokom dana. Očekuje se i mraz intenziteta od minus 7 do 0 stepeni.

Tokom dana sunčani intervali .

Maksimalna temperatura do kraja januara od 4 do 8 stepeni Celzijusa, a početkom februara temperatura će biti u porastu.

BONUS VIDEO: ZAVEJAN AUTO-PUT KOD RUMSKE PETLjE - Kilometarske kolone u smeru ka Zagrebu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)