PRETEŽNO SUNČANO I TOPLO, DO 22 STEPENA: Vremenska prognoza za sredu, 7. februar

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

07. 02. 2024. u 01:00

U SRBIJI pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine, ponegde uz malu ili umerenu oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО И ТОПЛО, ДО 22 СТЕПЕНА: Временска прогноза за среду, 7. фебруар

Foto: N. Živanović

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni na severu Vojvodine, u istočnoj Srbiji, kao i na planinama povremeno i jak. Najniža temperatura od -3 do 7, najviša dnevna od 16 do 22 stepena.

Vreme u Beogradu

U Beogradu pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine, uz malu ili umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7, najviša dnevna oko 19 stepeni.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u toku cele sedmice biti natprosečno toplo. Biće pretežno sunčano, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost. Najviša temperatura od 16 do 23 stepena.

U petak i tokom vikenda očekuje se vetrovito vreme - duvaće umeren i jak južni i jugozapadni, a u košavskom području jugoistočni vetar. Prve padavine lokalnog karaktera očekuju se u nedelju 11. februara, dok će početkom naredne sedmice kiša postati učestalija u većini mesta. Od utorka se očekuje zahlađenje uz prelazak kiše u sneg u planinskim predelima.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM - Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove