MARTININ SANDUK IZMEĐU SANDUKA SINOVA: Potresne scene sa sahrane dvoje mališana i njihove majke koja je skočila u smrt (FOTO/VIDEO)

Lj.P.

06. 03. 2024. u 14:21

PORODICA, rodbina i prijatelji došli su na groblje u Bačkom Petrovcu da se oproste od Martine P. S. i njena dva sina. Pored tri sanduka najuži članovi porodice.

МАРТИНИН САНДУК ИЗМЕЂУ САНДУКА СИНОВА: Потресне сцене са сахране двоје малишана и њихове мајке која је скочила у смрт (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Lj.P.

U kapeli u Bačkom Petrovcu se okupljaju rodbina, prijatelji i komšije. Izložena su tri sanduka, dva mala bela i braon u sredini u kojem je telo njihove majke. Čuju se tiho jecaji, sanduci su prekriveni belim kalama. 

Pored sanduka su neutešni Martinini roditelji, a opelo je počelo.

Podsetimo, Marina je u petak uveče sa suprugom Lavom skočila sa solitera u novosadskom naselju Liman. Dan kasnije policija je u našla tela njihova dva sina koja su bila prekrivena čaršavom. Prvi rezultati obdukcije pokazali su da su deca umrla nakon trovanja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)