UJUTRU KIŠA, A ONDA PROMENA: Evo kakvo nas vreme danas očekuje

Novosti online

14. 03. 2024. u 01:00

VREME u Srbiji na istoku i jugoistoku umereno do potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima povremeno slaba kiša, a na visokim planinama sneg.

УЈУТРУ КИША, А ОНДА ПРОМЕНА: Ево какво нас време данас очекује

Foto: N. Živanović

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno jak, severozapadni, uveče i noću u slabljenju i skretanju na južni.

Temperature će se kretati od četiri do 16 stepeni, a krajem dana u većini mesta očekuje se postepeno razvedravanje.

Vreme u Beogradu

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, rano ujutro slaba kiša, a tokom dana uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni, uveče i noću u skretanju na južni, sa temperaturama od pet do 14 stepeni.

Vreme narednih dana

U subotu novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, koje će se u nedelju izmestiti ka jugu i istoku zemlje, dok se na severu i zapadu očekuje suvo uz postepeno razvedravanje.

Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, u ponedeljak suvo sa sunčanim intervalima, a od utorka mestimično sa kišom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom