DANAS PLJUSKOVI I PAD TEMPERATURE: Evo u kojim delovima Srbije se očekuje i sneg

Novosti online

14. 03. 2024. u 07:42

U SRBIJI će danas biti umereno do potpuno oblačno, na istoku i jugoistoku i u brdsko-planinskim predelima zemlje povremeno će padati slaba kiša, a na visokim planinama sneg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

ДАНАС ПЉУСКОВИ И ПАД ТЕМПЕРАТУРЕ: Ево у којим деловима Србије се очекује и снег

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

Pretežno vedro biće samo ujutru i delom pre podne na zapadu i severozapadu zemlje. Krajem dana u većini mesta postepeno razvedravanje. Duvaće slab i umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno jak, severozapadni, uveče i noću u slabljenju i skretanju na južni.

Najniža temperatura biće od četiri stepena do devet, a najviša od 11 do 16 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, rano ujutro slaba kiša, a tokom dana uglavnom suvo. Krajem dana postepeno razvedravanje. Najniža temperatura biće od pet stepeni do sedam, a najviša oko 14 stepeni.

Vreme narednih dana

Petak - Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Kratkotrajna kiša tek ponegde u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 0 do 7, a najviša od 15 do 19 stepeni.

Subota - Promenljivo oblačno. Kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi se tokom dana povremeno očekuju najpre u zapadnoj, centralnoj i južnoj Srbije, a krajem dana i u Vojvodini. Vetar slab do umeren, jugoistočni, krajem dana u Vojvodini u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 9, a najviša od 15 do 20 stepeni.

Nedelja - Prolazno naoblačenje s kratotrajnom kišom sa severozapada izmeštaće se dalje ka jugoistoku. Na visokim planinama sneg. Počeće da duva pojačan severozapadni vetar. Najniža temperatura od 2 do 9, a najviša dnevna od 15 do 18 stepeni.

BONUS VIDEO: DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom