POZNATO KAD ĆE POČETI PLJUSKOVI: Danas pravo prolećno vreme, ali uskoro stiže promena

Novosti online

15. 03. 2024. u 01:00

VREME u Srbiji danas promenljivo oblačno, sa sunčanim intervalima i malo toplije, dok se slaba, kratkotrajna kiša očekuje ponegde u brdsko-planinskim predelima.

ПОЗНАТО КАД ЋЕ ПОЧЕТИ ПЉУСКОВИ: Данас право пролећно време, али ускоро стиже промена

Foto Z. Jovanović

Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 0 do 7, a najviša dnevna od 14 na jugoistoku, do 19 stepeni na zapadu Srbije.

Vreme u Beogradu

U Beogradu posle oblačnog jutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije. Jutarnja temperatura od 3 do 7, a najviša dnevna oko 17 stepeni.

Vreme narednih dana

U subotu će doći do naoblačenja sa severozapada, a u drugom delu dana povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima, osim na istoku Srbije gde će se zadržati suvo vreme.

U nedelju se očekuje postepeni prestanak padavina i razvedravanje, ujutru u severnim, pre podne u zapadnim, a po podne i u ostalim predelima zemlje.

U ponedeljak i utorak vreme će biti promenljivo, ponegde sa kišom, a zatim pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost i suvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)