PROJURILA VOZILA POD ROTACIJOM: Ka kući gde je poslednji put viđena mala Danka Ilić stižu kola hitne vatrogasne službe (VIDEO)

M. K.

28. 03. 2024. u 18:19

DVA vozila pod rotacijom upravo su velikom brzinom prošla Banjskim poljem, jureći ka kući gde je poslednji put viđena mala Danka Ilić!

ПРОЈУРИЛА ВОЗИЛА ПОД РОТАЦИЈОМ: Ка кући где је последњи пут виђена мала Данка Илић стижу кола хитне ватрогасне службе (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kako javlja novinar "Novosti", reč je o vozilima vatrogasne hitne službe, a jedan od radnika koji se bave raščišćavanjem terena rekao je za "Novosti" da su stigli do otvaranja šahti i da neverovatno brza voda šiklja iz njih.

Policija i vatrogasne službe tokom celog dana raščišćavaju teren oko kuće u Banjskom polju. Kuća kod koje je nestala Danka u jako lošem stanju. Kuća koju čisti bager, a kod koje je nestala malena Danka Ilić (2), prvo je pretražena specijalnom termovizijskom kamerom.

Dva bagera trenutno se nalaze na terenu oko vikendice Ilića u blizini koje je poslednji put viđena mala Danka za kojom se već treći dan traga.Trenutno na iskopavanju terena rade dva bagera zajedno, a kako nezvanično saznajemo, kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od đubreta.

Podsetimo, Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 kada je njena majka otišla da sipa vodu starijem detetu. Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu.

Danas i juče roditelji su saslušani u policiji u svojstvu svedoka i za sada nisu osumnjičeni.

BONUS VIDEO - POGLEDAJTE SNIMAK: Šta se iznosi iz kuće kod koje je nestala mala Danka

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024