Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna

Promo

18. 04. 2024. u 10:00

U POTRAZI ste za stanom u centru grada koji je dovoljno izolovan od gradske vreve, okružen zelenilom i rekom, a s druge strane vam je podjednako važno da kvart ima odlične saobraćajne veze sa svim delovima Beograda?

Нова димензија живота у делу Београда који се буди из сна

Foto: Promo

Želite da otkrijete neko novo lice prestonice, ali i da osetite sve prednosti savremenog života u najmodernijem naselju u zemlji? Rešenje se krije u samo dve reči – BW Nova!

U pitanju je nova devetospratnica u Beogradu na vodi koja će uskoro krasiti donedavno zanemareni deo grada sa leve strane Gazele, duž Bulevara vojvode Mišića. Na tom prostoru, tačno prekoputa rekonstruisane zgrade BIGZ-a, biće izgrađena nova zgrada sa najsavremenijim sadržajima, u kojoj do trosobnog stana možete da dođete po ceni već od 242.888 sa uključenim PDV-om.

Kvart u kome ćete želeti da živite

Deo Beograda na vodi od Brankovog mosta do Gazele već duže vreme slovi za jedan od najlepših delova grada, a taj „pelcer“ Belgrade Watefront će preneti i sa druge strane mosta. Sastavni deo tog novog kvarta u nastajanju je i BW Nova, a ukoliko u njoj rešite da obezbedite svoj „krov nad glavom“, znajte da ste doneli pravu odluku, jer će ovo vrlo brzo postati kvart u kome će svi želeti da žive.

Osim državne osnovne škole i vrtića, u vašem komšiluku nalaziće se i novi, moderni hotel sa 4 zvezdice koji će uneti potpuno novu dinamiku života na prostoru kod Gazele. S druge strane, hotel donosi i ekonomski benefit stanarima BW Nova, jer se očekuje da vrednost stanova u komšijskoj zgradi vremenom samo raste.

Tik do zgrade nalaziće se i budući muzej u rekonstruisanoj Fabrici hartije Milana Vape, a iza nje i nova, moderna pijaca sa zelenim krovom. Nakon nabavke namirnica i uživanja u različitim specijalitetima u beogradskoj La Boqueria, koja će zasigurno postati novo sedište hedonista, produžite u šoping do Galerije. Na padel terenima ispod Gazele možete pokazati umeće u sportu čija popularnost u svetu raste iz godine u godinu, a direktno do Senjaka vas vodi nova pešačka pasarela.

Na par koraka odatle je i Sava Promenada, a onda laganom šetnjom ili vožnjom bicikla uz reku stižete do Ade Ciganlije. Ako, pak, krenete na drugu stranu šetališta, dolazite do Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, sa čijeg će se vidikovca na 41. spratu pružati spektakularan pogled na čitav grad.

U zaleđu BW Nova nalazi se i Stari železnički most, koji će biti transformisan u pešačko-biciklistički most sa koga ćete uživati u najlepšem mogućem pogledu na plavetnilo oko vas. Kako je ovaj most deo Linijskog parka, koji će se preko Save spojiti sa Novim Beogradom, njega će krasiti i bujno zelenilo, savršeno se uklapajući u postojeće okruženje.

Komšiluk BW Nova čini i novi zdravstveni centar, a nova vatrogasna stanica će pružati dodatnu sigurnost ovom delu Savskog venca. Odmah prekoputa Ulice ideja nalazi se i obnovljena Ložionica, koja će nakon intenzivnih radova na rekonstrukciji postati prvi kreativno-inovativni multifunkcionalni centar na ovim prostorima. Ako se tome doda i činjenica da će odmah do nje biti izgrađena i druga metro stanica u Beogradu na vodi, nema sumnje da će BW Nova postati nova zvezda u gradu za sve koji od života žele najviše.

Stoga, ne oklevajte previše i ne dopustite da vam drugi prepričavaju kako izgleda život u novom centru grada. Registrujte se na belgradewaterfront.com već danas i posetite nas 24. aprila na Prodajnom danu u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, gde vas čeka najbolji izbor stanova u BW Nova. A šta još pruža stanovanje u ovoj zgradi?

 

Život bez stresa

Osim što će oživeti zapušteni, industrijski deo grada i doneti mu potpuno novu dimenziju života, BW Nova će imati uređeno unutrašnje dvorište sa visokim drvećem i zajedničkim prostorom za druženje i opuštanje.

U okviru ove nove zelene oaze nalaziće se košarkaški teren, dečije igralište, poligon za penjanje, teretana i staza za trčanje, tako da ne morate da pređete pola grada i da se probijate kroz saobraćajne gužve sa porodicom kako biste uživali u prirodi i fizičkim aktivnostima na otvorenom. Dovoljno je da izađete u dvorište. Ukoliko vam zbog nepovoljnih vremenskih prilika nije do izlaženja, samo produžite do teretane u prizemlju sa najsavremenijim spravama za vežbanje i pogledom na spoljašnji raskošni šumoviti pejzaž. Posebnu atrakciju predstavljaju stanovi u prizemlju sa privatnim baštama, koje pružaju dodatnu privatnost i priliku za uživanje na otvorenom.

Sastavni deo prostranog ulaznog lobija sa recepcijom i obezbeđenjem je i izdvojena prostorija za prijem pošte, dok se u podzemnom delu zgrade nalazi parking. Drugim rečima, sadržaji su osmišljeni s velikom pažnjom, tako da vaš život u velikom gradu bude što lagodniji i bez nepotrebnog stresa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)