"DOK IMA NAS, BIĆE I TEBE..." Malena Danka nije dočekala da piri svećice, majka se potresnim rečima prisetila ćerkice na njen rođendan (FOTO)

Novosti online

06. 05. 2024. u 19:51

UBIJENA Danka Ilić (1.5), devojčica iz Bora za čije ubistvo se sumnjiče Srđan Janković i Dejan Dragijević, danas bi proslavila svoj drugi rođendan, a tim, povodom oglasila se njena majka Ivana i uz fotografiju ćerke na Fejsbuku napisala potresne reči.

ДОК ИМА НАС, БИЋЕ И ТЕБЕ... Малена Данка није дочекала да пири свећице, мајка се потресним речима присетила ћеркице на њен рођендан (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

- Ljubavi naša, danas si trebala da duvaš svoju drugu svećicu. Nisu nam dali da budemo srećni Dok ima nas, biće i tebe Volimo te najviše. Tvoj bata Laza, tata i mama - napisala je Ivana.

Ispod potresne objave, nizali su se tužni komentari.

"Dušo mala, svima nam nedostaješ", "Nema našeg malog anđela", "Bože, pomozi ovim roditeljima", samo su neki od komentara.

Danas, za Dankom vlada neopisiva tuga. Policija traga za njenim telom, nakon što je početkom aprila otkriveno da je ubijena.

Udarili je kolima, pa udavili

Danka Ilić iz Bora, nestala je 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena.

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor.

Foto: Tanjug/Privatna arhiva

Kola na veštačenju, u službenom autu nađen Dankin DNK

Policija je odmah nakon otkrića da su Srđan Janković i Dejan Dragijević ubili Danku Ilić privremeno oduzela oba privatna automobila osumnjičenih i poslala ih na veštačenje.

U službenom vozilu JKP "Vodovod", kojim je devojčica prvo udarena, da bi potom bila zadavljena, pa prebačena na deponiju, prema nezvaničnim saznanjima, pronađeni su tragovi DNK nesrećnog deteta.

(Blic)

BONUS VIDEO: SESTRA UBIJENOM BRATU: Potresan snimak iz Malog Orašja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije