Preminula mala Petra: Njena mama ostavila poruku: "Srećan put u ZEMLJU SNOVA, LJUBAVI"

Novosti online

24. 06. 2020. u 17:36

Malena Petra Đorđević (4), koja je ujedinila Srbiju u borbi za njen život i izlečenje od tumora na mozgu, preminula je, objavila je njena majka Daliborka.

Преминула мала Петра: Нјена мама оставила поруку: Срећан пут у ЗЕМЉУ СНОВА, ЉУБАВИ

Foto: Privatna arhiva

Dete nije izdržalo borbu, pretešku za njene male godine.


- Dragi rođaci,prijatelji i svi koji ste nas podržavali i ohrabrivali tokom prethodnih meseci, hvala vam na svemu. Sa ovom objavom se odjavljujemo citirajući našu Petru : "NIJE FER"!!!

- Igrali smo ovu utakmicu i borili se da pobedimo do poslednjeg trenutka,ali protiv zloćudnog protivnika nismo uspeli. Ostaje nam nada da je Peki sada lakše i da se konačno odmara ,da opet govori,trči,peva i gura svoja kolica sa lutkicama! Srećan put u ZEMLjU SNOVA, LjUBAVI! - napisala je njena majka na Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Petri su se prošle godine pojavili prvi simptomi, a tumor na mozgu ustanovljen je nedugo potom. Usledila je hitna operacija na Klinici za Neurohirurgiju KCS, a potom i hemioterapije.

Porodica je potom počela da sakuplja novac za put u Francusku, nakon što je detetu ustanovljena retka mutacija gena. Nažalost, 4-godišnja devojčica nije uspela da pobedi ovu tešku bolest.
(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)