POŠTUJTE MERE ZAŠTITE NA POSLU: Zoran Đorđević na gradilištu „Skyline” o primeni Pravilnika o bezbednosti i zdravlja na radu

Novosti onlajn/J. Ž. S.

17. 07. 2020. u 12:51

MINISTAR za rad Zoran Đorđević, je sa Marinom Furtulom, v.d. direktorom Uprve za bezbednost i zdravlje na radu i Stevanom Đurovićem, direktorom Inspektorata za rad obišao je gradilište „Skyline” u Beogradu

ПОШТУЈТЕ МЕРЕ ЗАШТИТЕ НА ПОСЛУ: Зоран Ђорђевић на градилишту „Skyline” о примени Правилника о безбедности и здравља на раду

Foto: Novosti arhiva

Ministar je obišao gradilište kako bi se uverio na koji način se primenjuju preventivne mere bezbednosti i zdravlja na radu za vreme epidemije, koje su donete nedavno u skladu sa novim Pravilnikom.

Ministar je naglasio je da je u sprečavanju širenja virusa najbitnije da se pre svega poštuju propisane mere i da građani imaju svest o tome koliko je to značajno za sve njih.

Kako kaže, ono što svi mogu i treba da poštuju, jeste obavezno nošenje zaštitnih maski, redovno pranje ruku, držanje fizičke distance od minimum dva metra i izbegavanje okupljanja većeg broja lica u zatvorenom prostoru.

- Želimo da vidimo kakav plan su napravili poslodavci, da možda damo neki savet kako bi te mere bile još efikasnije i eventualno da pomognemo ukoliko za primenu istih određeni poslodavci imaju nekih poteškoća. Životi i zdravlje naših građana su u ovom trenutku najbitniji -  istakao je ministar i dodao da cilj donošenja novog Pravilnika nije kažnjavanje, već isključivo zaštita zdravlja građana Srbije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)