VELEOBRT U MAČVANSKOM SELU KLENJE: Pronađeno novorođenče pripada bračnom paru Teodorovića

A. D.

19. 07. 2020. u 14:47

NOVOROĐENČE koje je u petak navodno pronašao Dragan Teodorović u svom dvorištu u selu Klenje, je njegovo dete i njegove venčane supruge Dragane, saznaju "Novosti".

ВЕЛЕОБРТ У МАЧВАНСКОМ СЕЛУ КЛЕЊЕ: Пронађено новорођенче припада брачном пару Теодоровића

Foto: Depozit

Do ovog veleobrta došlo je u istrazi policajaca u Bogatiću, a bračni par se nalazi na saslušanju u Policijskoj stanici u tom mestu.

- Poremećeni porodični odnosi doveli su do ovakvog događaja sa bebom - kaže naš izvor blizak istrazi.

- Supružnici dugo vremena nisu razgovarali, a kako već imaju odraslu decu, možda ih je pomalo bilo i stid da u pedestim godinama dobiju prinovu, ali istraga će ovo tek utvrđivati.

Da podsetimo, Dragan Teodorović je u petak ujutru u Dom zdravlja u Bogatiću odneo novorođeno muško dete. Lekarima i policajcima ispričao je da ga je našao u travi ispred kuće pored poljoprivrednih mašina, a slučaj je veoma uzburkao javnost.

Beba se nalazi u lozničkom porodilištu i u dobrom je stanju. Za ovaj slučaj zainteresovao se i ministar za rad Zoran Đorđević koji je najavio da će otići da ga poseti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (6)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu