OPET kolona izbeglica na Petrovačkoj cesti. Kreće se mirno. Polako. U koloni, bespomoćni i nejaki. U traktorima. U kamionima. U zaprežnim kolima. I jad i čemer... Sedmi avgust 1995. godine.

Mica Bor

09.08.2020. 08:54

Nije to bila hrvatska avijacija ! Odakle njima u to doba avijoni , nekome su ih ukrali ili im ih je neko dao . Ko god da im ih je dao ili kome god da su ih ukrali , taj snosi deo krivice . Ovako opasna "igracka" se ne daje u ruke nedovoljno pouzdanim ljudima . Nedaj boze da smo to uradili mi , oglasavala bi se sva zvona sirom sveta . Proglasavali bi nas za zlikovce , genocidan narod i ko zna sta jos . Oni su nagradjeni posle toga , svet im je priznao drzavu , primio ih u EU ! Pokoj dusi svim nevino stradalim .

STA MISLIS ZBOG CEGA JE NEMACKA VOJSKA U TO VREME BILA STACIONIRANA U SPLITU

09.08.2020. 09:24

@Mica Bor - Zlocinacko udruzeni ustase, nacisti i svetsko zlo Nr.1 Amerika, odradili su kako bi rehabilitovali nacizam iz drugog svetskog rata, a sve je krenulo od onog zuto-puloverasa sa svinjskim usima.

Gavrilo Princip

09.08.2020. 10:33

Ovakvi tekstovi koji su iskljucivo za nasu internu upotrebu nicemu ne doprinose. Svima nam otvaraju stare rane i produblju bol i to je sve. Ni u jednom stranom mediju nisam video ni jedan podatak o ovome. Stranci za ovo ne znaju. Delom i zbog toga sto mi ne cinimo dovoljno da saznaju. Dok o nasim nevinim dusama, poklanoj i bombardovanoj deci i masakriranim starcima, ne vrisnemo toliko glasno da od toga zadrhti cela vasiona, efekta i dalje nece biti a secanja ce iz godine u godinu samo da blede.

Slavko

09.08.2020. 18:58

@Gavrilo Princip - Postojeli u zapadnom svetu, zemljama tzv. velikih sila mediji voljni da objave ovaj članak o stradanju pripadnika srpskog roda i poroda, drugi put u istom veku na PETROVAČKOJ CESTI.

Slobodan

09.08.2020. 10:45

Imaju li hrvatski piloti koji su pocinili taj masakr ime i prezime? Naravno da imaju i naravno da se zna ko su. Šta čeka tužilaštvo za ratne zločine? Zagorčajte im makar život da ne smeju da mrdnu iz Hrvatske.

KIM NEMA PREDAJE

09.08.2020. 12:52

NARODE DA LI SU ZLIKOVCI USTASKI ODGOVARALI ZA TE ZLOCINE? SVAKA CAST DR MILOVANU KERKEZU I SVOM OSOBLJU KOJI SU SPASAVALI POUBIJANI NAROD! ON MORA DA SVEDOCI PROTIV ZLIKOVACA; PRONACI CEMO MI VAS SIGURNO! A VI NOVINARI STO OVDE DAJETE MOGUCNOST DA SE OSATVE KOMENTARI NE TREBA SAMO DA SKUPLJATE KOMENTARE NEGO VASA JE SVETA OBAVEZA NOVINARSKA DA PRONADJETE IME I PREZIME SVAKOG KO JE UCESTVOVAO U TOM BOMBARDOVANJU I DA OBJAVITE A MI KAO NAROD SMO DUZNI DA IM LICNO PRESUDIMO! DA SE NAUCE USTASE ZA KOGA SU SVE TO RADILI! NARAVNO ZA EU! A NEMACKA STA TRAZI TO CE I DOBITI A NARAVNO I HRVATSKA I SLOVENIJA KAO I FEDERACIJA I OSTALI TERORISTI NA KIM!

Jovan

13.11.2020. 08:48

Takav zločin koji su GENOCIDNI hrvati napravili treba svaki čovek da zna a treba to objaviti u zapadnim novinama a zločince pilote treba pronaći i njihovu familiju da osete kako je bilo familijama nevino nastradalih! Dali neko zna imena tih zločinaca pilota? Molim vas objavite!!!!!