MALENA TARA OTIŠLA KUĆI BEZ MAME: I sreća i tuga u niškom porodilištu - još uvek se ne zna zašto je Dragana iskrvarila na smrt

Novosti onlajn

01. 09. 2020. u 17:39

- POMEŠANA su nam osećanja, i srećni smo i tužni.

МАЛЕНА ТАРА ОТИШЛА КУЋИ БЕЗ МАМЕ: И срећа и туга у нишком породилишту - још увек се не зна зашто је Драгана искрварила на смрт

Foto. J. Ć.

- Srećni jer novorođena ćerkica izlazi danas iz porodilišta, a velika je tuga jer nema Dragane sa nama već nedelju dana - kaže Boris Savić, suprug Dragane Savić (34) koja je preminula usled iskrvarenja nakon porođaja u Kliničkom centru u Nišu u noći između 23. i 24. avgusta.

Posle osam dana, devojčica koja je rođena sa nešto više od dva kilograma i u međuvremenu je dobila ime Tara, kako je to želeča starija sestra, danas je izašla iz porodilišta.

Boris je po ćerkicu doša u pratnji starije ćerke, kao i najuže rodbine preminule supruge.

- Beba je super, sve je u redu, sada ima 2.110 grama. U čuvanju Tare će mi pomagati moja, kao i Dragina majka i njena sestra - rekao je Boris.

Boris kaže da posle osam dana od Draganine smrti još ne znaju šta se desilo i sve okolnosti pod kojima je Dragana preminula.

- Otišla je zdrava i prava na porođaj, ništa joj nije smetalo, do zadnjeg minuta smo se dopisivali - priseća se Boris večeri tokom koje nije ni slutio da će ga ujturu sačekati najstrašnija vest. 

Prema njegovim rečima, sačekaće rezultate obdukcije nakon čega će sa advokatom odlučiti o daljim koracima.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove