UMESTO da uživaju u penziji, sve više je vozača koji i u sedmoj deceniji sede za volanom autobusa u javnom gradskom prevozu! Koliko je takvih, tačnih podataka za celu Srbiju nema.

Komentari (4)

sasa

08.10.2020. 10:21

zabraniti penzionerima da rade.kratkorocno ce biti problema, ali dugorocno ce dovesti do vece sigurnosti i povecanja plate u tom sektoru. kao i u svim gde penzioneri rade.moze penzioner , vrhunski hirurg biti konsultant, nista vise.

Građanin

08.10.2020. 14:02

Kada država nije u mogućnosti da nađe model i plati profesionalne vozače da nam ne bi odlazili iz zemlje i ostajali samo stariji vozači koji su zbog male penzije prinuđeni da rade više i to neprijavljeni na najzahtevnijim poslovima. Bitno je da su čelni ljudi vlasti sebi obezbedili dovoljne plate da zbrinu i svoje potomke, a penzioneri nemaju dovoljno ni za život! Država im je prvo smanjila penzije, a onda se hvalila kako im je iste povećala, a zapravo to "povećanje" nije ni pokrilo prethodno smanjenje. A vi gospodo penzioneri, i dalje na izborima pružite podršku vlasti koja vam je omogućila da i u penziji morate dodatno da radite, ne bi li zaradili dovoljno za život!!