VULIN O NAPADIMA NA VUČELIĆA: Verovatno bi imalo smisla objašnjavati ljudima šta znači čovečnost, lešinarima ne

Novosti online

10. 10. 2020. u 09:07

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin se oglasio povodom napada na Milorada Vučelića. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

ВУЛИН О НАПАДИМА НА ВУЧЕЛИЋА: Вероватно би имало смисла објашњавати људима шта значи човечност, лешинарима не

Foto: Ministarstvo odbrane

- Sigurno postoji drugi izraz nego lešinari, kojim bih opisao tekst i one koji su pisali tekst o Miloradu Vučeliću objavljen na portalu Nova, ali ne mogu da se setim ni jednog drugog koji bi tako dobro opisao motive i prirodu onih koji pljuju čoveka na respiratoru. Milorad Vučelić i ja smo prijatelji već decenijama, ali i da nismo ustao bih protiv lešinara koji svoju zlobu i pakost pokazuju na čoveku koji se bori za život - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Žao mi je što Milorad ne može da pročita sve gadosti, laži i uvrede koje su napisali, jer bi mu to dalo još jedan motiv da ozdravi i da vrati svaki podmukli i kukavički udarac. A pošto je načitaniji, obrazovaniji i pismeniji od svih koji lešinarski kruže oko njegove bolesničke postelje, umeo bi on da odgovori i vrati. Mogli su lešinari dok su smišljali kako će da se iživljavaju na čoveku u komi da napišu i koje je knjige objavio, koliko je napisao pozorišnih i filmskih kritika, u koliko pozorišta je bio upravnik, koje predstave je postavio, koje je sve novine uređivao i osnovao. Verovatno bi imalo smisla govoriti ljudima šta znači čovečnost, i zašto se ne udara onaj ko ne može da se brani, ljudima da, lešinarima ne - rekao je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove