DONIRALI DEVET TONA NAMIRNICA: Sakupljana pomoć za najugroženije, građani Srbije pokazali solidarnost

E. B. T.

21. 10. 2020. u 14:01

GRAĐANI Srbije su tokom tri dana donirali više od devet tona namirnica u humanitarnoj akciji koju je organizovala "Banka hrane Beograd", uz podršku jednog trgovinskog lanca. Prikupljena hrana je već distribuirana do korisnika 25 humanitarnih organizacija.

ДОНИРАЛИ ДЕВЕТ ТОНА НАМИРНИЦА: Сакупљана помоћ за најугроженије, грађани Србије показали солидарност

Foto Banka hrane Beograd

-Trodnevna akcija je podržana u 11 gradova, a građani su bili u prilici da doniraju neophodne namirnice u humanitarne kutije postavljene u odabranim prodajnim objektima - saopštili su iz udruženja "Banka hrane". - Građani su još jednom pokazali solidarnost.

Predstavnica te organizacije, Radmila Ivetić, istakla je da je i ovoga puta prikupljena velika količina hrane koja će stići do onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Svoju solidarnost u ovoj akciji pokazali su građani Beograda, Novog Sada, Pančeva, Stare Pazove, Zrenjanina, Vrbasa, Rume, Niša, Kruševca, Kragujevca i Požege.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima