TAČAN BROJ NOVOZARAŽENIH PO GRADOVIMA U SRBIJI: U Beogradu opet više od polovine registrovanih

Novosti online

27. 10. 2020. u 15:26

NAKON korona šoka od 1.053 zaražene osobe za samo 24 sata, usledio je još jedan - čak 56 odsto svih zaraženih je iz Beograda!

ТАЧАН БРОЈ НОВОЗАРАЖЕНИХ ПО ГРАДОВИМА У СРБИЈИ: У Београду опет више од половине регистрованих

Foto Ž. Knežević

Kada se to pretvori u brojke u našem glavnom gradu zaraženo je za jedan dan 590 ljudi!

Odmah za njim ide i drugi najveći grad u Srbiji Novi Sad sa 47 novozaraženih, a alarmantne brojke su i u Valjevu gde je 40 novih potvrđenih slučajeva u samo jednom danu.

Malo bolja situacija, ali i dalje dramatična je u Kraljevu gde je 28 novih slučajeva, u Šapcu ih je 26, a u Kragujevcu 25.

Sledi Niš sa 23 novozaražena pacijenta, pa Loznica sa 20, dok Prokuplje ima 18.

Prijepolje ima 16 novih slučajeva, Pančevo 13, a Kruševac 11. Ostali gradovi u Srbiji su zabeležili po 10 i manje zaraženih.

Podsećamo, u poslednja 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 9.430 osoba, pozitivno je 1.053, dok je nažalost preminulo pet osoba.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 38 pacijenata.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)