SRPSKO NEBO BIĆE SIGURNIJE: Počela poslednja faza modernizacije “migova 29”

Novosti online

27. 10. 2020. u 18:21

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin, zajedno sa komandantom RV i PVO general-majorom Duškom Žarkovićem, obišao je danas 204. vazduhoplovnu brigadu na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.

СРПСКО НЕБО БИЋЕ СИГУРНИЈЕ: Почела последња фаза модернизације “мигова 29”

Foto: Ministarstvo odbrne

Komandant 204. vazduhoplovne brigade pukovnik Brane Krnjaić uručio je ministru Vulinu uramljene grbove jedinica u sastavu 204. vazduhoplovne brigade, u znak zahvalnosti za jačanje te jedinice.

Tokom današnjeg obilaska, nakon referisanja o stanju i operativnim sposobnostima 204. vazduhoplovne brigade, ministar Vulin je prisustvovao prikazu radova na modernizaciji aviona MiG-29 čija je poslednja faza počela ovih dana.

Foto: Ministarstvo odbrne

Nakon modernizacije tih vazduhoplova oni će biti podignuti na nivo 4+ i time će naše nebo biti još bolje čuvano i još sigurnije.  

Zahvaljujući Vojnotehničkom sporazumu koji su postigli predsednici i vrhovni komandanti Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, srpsko Ratno vazduhoplovstvo dobilo je veliku donaciju u avionima, u njihovom opremanju i modernizaciji, koja se odvija u skladu sa programskim dokumentima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!