PREDLOŽENE SU NOVE MERE: Ministar zdravlja o daljim koracima koji će se preduzeti za sprečavanje širenja virusa korona

Tanjug

20. 11. 2020. u 13:42

MINISTAR zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je da je na današnjoj sednici Kriznog štaba napravljen presek trenutnog stanja i da su predložene nove mere kako bi se sprečilo dalje širenje virusa korona.

ПРЕДЛОЖЕНЕ СУ НОВЕ МЕРЕ: Министар здравља о даљим корацима који ће се предузети за спречавање ширења вируса корона

Tanjug

On je rekao da će u narednih nekoliko sati medicinski deo Kriznog štaba pismeno obrazložiti svaku predloženu meru, a zatim će se razmotriti šta je od toga zakonski izvodljivo da se sprovede.

- Ljudi iz zakonodavstva će da kažu šta je moguće, a šta ne. Niije u redu da izađemo s merama, pa da neko kaže to nije u skladu sa zakonom, Ustavom Srbije - rekao je Lončar

On je naglasio da je ovoliki broj zaraženih virusom korona posledica nepoštovanja postojećih mera, odnosno da su poštovane mere situaciju ne bi bila ovakva.

- Koje god mere da donesete, minimum sedam do deset dana je potrebno da vidite njihov rezultat - zaključio je on Lončar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove