OVE MERE RAZMATRA KRIZNI ŠTAB: Da li će građani koji dolaze u Srbiju morati u obavezan karantin?!

Novosti online

30. 11. 2020. u 13:51

PREMA našim informacijama predloženo je da i svi koji ulaze u Srbiju kod sebe imaju negativan test na virus korona ne stariji od 48 sati, a pojedini članovi Kriznog štaba bili su i za uvođenje mere obaveznog karantina.

ОВЕ МЕРЕ РАЗМАТРА КРИЗНИ ШТАБ: Да ли ће грађани који долазе у Србију морати у обавезан карантин?!

Foto: Tanjug

Ova opcija razmatrana je preventivno jer se uoči Novogodišnjih i Božićnih praznika očekuje dolazak velikog broja naših ljudi koji žive u dijaspori.

Takođe, stručnjaci u okviru Kriznog štaba za suzbijanje epidemije izazvane kovidom 19 zatražili su danas da se zatvore ugostiteljski objekti i sve radnje, izuzev prehrambenih prodavnica, saznaju Novosti.

Oko ove tačke, kako prenose naši izvori, nije bilo saglasnosti i u narednim danima Vlada Srbije će proceniti da li će ovo biti jedna od mera za suzbijanje epidemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove