LJILJANA JE DOBILA STAN U ZEMUNU: Majka dvoje dece, ostala bez muža pre sedam godina - nagrada otišla u prave ruke

B. PUZOVIĆ

05. 12. 2020. u 19:21

PRIŽELjKIVALA sam da dobijem neku od nagrada, ali ni sanjala nisam da će to baš biti jedna od premija, stan u Beogradu! Bila sam presrećna kada je u ogromnoj gomili koverata izvučen baš onaj sa mojim imenom. Prepoznala sam svoj rukopis, ime, adresu, a kad je rečeno da je sve u redu, da su računi regularni, mojoj sreći nije bilo kraja.

ЉИЉАНА ЈЕ ДОБИЛА СТАН У ЗЕМУНУ: Мајка двоје деце, остала без мужа пре седам година - награда отишла у праве руке

Foto: Facebook

Ovo, ne krijući radost, kaže Ljiljana Nikolić iz Paljuva kod Uba, srećna dobitnica stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2020”. Od prvog trenutka, kada je pročitano njeno ime, telefon nije prestajao da zvoni.

Usijao se od čestitki rodbine, prijatelja, komšija, kolega s posla na Površinskom kopu “Tamnava zapadno polje” Rudarskog basena “Kolubara”, gde Ljiljana radi. Ljiljana je udovica, živi sa ćerkama, a u “Kolubari” radi administrativne poslove.

- Učestvovala sam i u prošloj nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, nisam dobila nikakvu nagradu, ali sam čvrsto rešila da i ovoga puta pošaljem fiskale račune – kaže Ljiljana.

- Stan u Beogradu, koji sam dobila, ostaviću ćerkama, šesnaestogodišnjoj Jovani i dve godine mlađoj Nataši. Prosto je neverovatno da u ogromnoj količini koverata, bude izvučen baš onaj koji sam ja poslala!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (5)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove