DECA IZ PLANDIŠTA ZA MINJU, ANIKU I OLIVERA: U humanitarnim akcijama prikupili više od 100.000 dinara

J. J. BALjAK

07. 12. 2020. u 17:34

DECA iz Plandišta su zajedno sa svojim roditeljima organizovala humanitarnu akciju, u kojoj su prikupili više od 100.000 dinara za lečenje male Minje, Anike i Olivera.

ДЕЦА ИЗ ПЛАНДИШТА ЗА МИЊУ, АНИКУ И ОЛИВЕРА: У хуманитарним акцијама прикупили више од 100.000 динара

Foto: Opština Plandište

Minulog vikenda su organizovali donatorski bazar, na kom su prikupili 24.000 dinara. Taj novac su odmah uplatili na namenske račune ovo troje mališana, koji boluju od retkih bolesti, a za čije lečenje je neophodno što pre prikupiti velika sredstva, jer su rokovi vrlo kratki.

Uporedo su putem društvenih mreža pozivali prijatelje i ljude dobre volje da im pomognu. Zahvaljujući tom angažmanu, uspeli su da skupe još 310 evra i 46.050 dinara, koje su, takođe, u jednakom iznosu uplatili na namenske račune.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima