DA LI ĆE BITI PROSLAVA NOVE GODINE? Ministar zdravlja dao jasan odgovor

Novosti online

09. 12. 2020. u 11:01

MINISTAR zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da se radi na merama koje će biti uvedene za osobe koje dolaze iz inostranstva tokom praznika i istakao da će biti usvojene one mere da se zaštititi zdravstveni sistem.

ДА ЛИ ЋЕ БИТИ ПРОСЛАВА НОВЕ ГОДИНЕ? Министар здравља дао јасан одговор

Foto: Tanjug

- Radimo na tome šta ćemo sa merama za ljude koji žele da dođu. Mi smo svesni da ljudi ne dolaze ovde da bi sedeli kod kuće, jer i tamo gde žive su najstrože mere. Donećemo odluku da zaštitimo naš zdravstveni sistem, jer on to ne bi mogao da izdrži - rekao je Lončar za RTS.

Lončar je rekao i da nije za organizovanje proslava Nove godine.

Istakao je, takođe, da se mora naći rešenje za skijališta da rade trećinom kapaciteta.

- Bezbedno je kad skijate na stazi, ali moramo da nađemo rešenja za hotele, da se tu poštuju mere - rekao je Lončar.

On je naveo da niko "nije ćorav" i da je jasno da gazde pojedinih kafića otvaraju lokale za svoju ekipu i na taj način "varaju sami sebe".

Lončar je naveo da mere daju rezultate, ali da nije realno da ih daju tako brzo i da će rezultati biti bolji ako se mere budu primenjivale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!