NIKO NE ZNA DOKLE ĆE OVO TRAJATI - ZATO JE SOLIDARNOST NAJVAŽNIJA: Ovi ljudi su donacijama premrežili čitav region

Promo

13. 12. 2020. u 10:50

U ČITAVOM regionu tema broj jedan i u sedmici za nama bio je broj novozaraženih i načini zdravstvenog sistema da se izbori sa talasom epidemije.

НИКО НЕ ЗНА ДОКЛЕ ЋЕ ОВО ТРАЈАТИ - ЗАТО ЈЕ СОЛИДАРНОСТ НАЈВАЖНИЈА: Ови људи су донацијама премрежили читав регион

Foto: Promo

Meridianbet već dve decenije posluje u čitavom regionu i naravno da pažljivo, iz dana u dan, prati situaciju kada je u pitanju materijalno – tehnička opremljenost zdravstvenih centara koji su pod najžešćim pritiskom pacijenata. Takva je situacija ne samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori i BIH.

Zaposleni u Meridianu u prethodnih nekoliko dana posetili su domove zdravlja u Sopotu i Smederevskoj Palanci. Tom prilikom uručene su veoma vredne donacije u vidu deficitarne medicinske opreme.

Foto: Promo

 

Ova kompanija nedavno je, u znak solidarnosti i podrške građanima, donirala novčana sredstva Vladi Crne Gore kako bi se što pre i što efikasnije izborila sa talasom pandemije na svojoj teritoriji susedne države.

Deo je to višemesečne priče o humanosti – Meridian je donirao medicinsku aparaturu i deficitarnu opremu zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Foto: Promo

 

Ova kompanija već mesecima je i na terenu širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Tuzla – samo su neki od gradova u kojima Meridian upućuje donacije zdravstvenim ustanovama. Pomogli su i narodnim kuhinjama, domovima za stare, Crvenom krstu, ali i amaterskim sportskim klubovima i organizacijama civilnog društva.

Meridianova priča o humanosti traje već 20 godina.

Od kako je naš region ali i čitav svet pogodila velika zdravstvena kriza, kompanija je donirala preko 60 miliona dinara i našla se u nevolji stanovnicima više od 100 gradova i opština Balkana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)