VOZAČI, OPREZ! Smanjena je vidljivost zbog magle - ovo su kritične tačke

Tanjug

02. 01. 2021. u 08:48

JP Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ! Смањена је видљивост због магле - ово су критичне тачке

Foto: N.Živanović

Na auto-putu E-75, petlja Grdelica - petlja Predejane, kod mesta Boćevica, izvode se radovi na održavanju puta, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

Deonica Davidovac (Popovac) - Grza - Straža (Zaječarski put), do 28.06.2021. godine, izmena režima saobraćaja u zoni tunela „Grza“ zbog radova na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grza i Slemenskog potoka.

Zaječar (Vrška čuka) - Knjaževac (Kalna), do 01.11.2021.g, radovi na mostovima, na sledećim lokacijama:

- selo Vratarnica, naizmenično propuštanje vozila pomoću semafora,

- most preko Jelašničke reke, naizmenično propuštanje vozila pomoću znakova za prvenstvo prolaza,

- u blizini mesta: Mali izvor, Minićevo, Gornje Zuniče i skretanje za Debelicu i Jakovac, odvijanje saobraćaja preko devijacija.

Novi Sad (Sirig)-Petrovaradin (Račkog), radovi na izgradnji nadvožnjaka -Temerinska ulica u Novom Sadu, obustavljen saobraćaj.

Preusmeren saobraćaj u oba smera sa državnog puta I B reda broj 21, preko raskrsnice državnog puta I B reda broj 12 sa ulicom Bajči Žilinskog i raskrsnice državnog puta I B reda broj 21 sa ulicom Beogradski kej, na državni put I B reda broj 12 i ulice Bajči Žilinskog i Beogradski kej. Planirani rok završetka radova u drugoj fazi 31.03.2021.godine.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove