DA OPSTANEMO NA KOSMETU: Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, jutros bio položajnik porodici Rašić iz Dobrotina kod Gračanice

D. Zečević

07. 01. 2021. u 10:39

Sa badnjakom u ruci i lepim željama, direktor Kancelarije za Kosovoi Metohiju Petar Petković bio je jutros položajnik porodici Dejana Rašića iz Dobrotina, sela u opštini Gračanica.

ДА ОПСТАНЕМО НА КОСМЕТУ: Петар Петковић, директор Канцеларије за КиМ, јутрос био положајник породици Рашић из Добротина код Грачанице

Petković u kući Rašića

On je dobro zdravlje i svako blagostanje poželeo porodici tokom paljenja grančica badnjaka u šporetu i istakao zadovoljstvo što je danas, na najradosniji hrišćanski praznik, u Gračanici i na centralnom Kosmetu.

- Dolazio sam ovde i ranije , ali po prvi put sam sada ovde na centralnom Kosmetu kao direktor Kancelarije za KiM i to baš danas na najradosniji hrišćanski praznik Božić, i da sam bio polažajnik ovom čestitom domu kojem želim svaku raodst i sreću a svim našim Srbima na Kosmetu pre svega mir, radost i ostanak i opstanak na ovim prostorima zajedno sa našom državom - rekao je Petković sa kojim je porodicu Rašić posetio jutros i predsedik opštine Gračanica Srđan Popović.

Petković je ovom prilikom porodici Rašić ali i svim Srbima preneo podzdrave predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije sa željom da i ovaj praznik i sve naredne dane provedu u zdravlju i miru.

Petković u kući Rašića

- Vaš dolazak i prisustvo danas znači puno svim Srbima koji žive na KiM. Nismo zaboravljeni i ovo nam daje snagu da opstanemo i ostanemo na prostorima KiM - zahvalio se direktoru Kancelarije za KiM glava porodice Dejan Rašić.

Inače, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković i pomoćnik direktora Dejan Pavićević u manastiru Gračanica prisustvuju i Božićnoj Liturgiji koju služi episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski Teodosije. Pored redstavnika Kancelarije za KiM litugiji prisustvuju i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, predsednik Skupštine Grada Priština Ljubinko Karadžić i manji broj vernika zbog trenutne epidemiološke situacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)