I DANAS ĆE PADATI SNEG: RHMZ upozorava na ledenu kišu, a evo kada se očekuje slabljenje padavina

Tanjug

11. 01. 2021. u 07:16

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio je da će jutros na području Srbije u većini mesta padati umeren sneg, a na jugu i jugoistoku povremeno i kiša koja će se zbog niske temperature lediti pri tlu.

И ДАНАС ЋЕ ПАДАТИ СНЕГ: РХМЗ упозорава на ледену кишу, а ево када се очекује слабљење падавина

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U planinskim predelima povećanje visine snežnog pokrivača za 20 do 40 cm, naročito na jugozapadu Srbije, kao i u oblasti Homolja na istoku zemlje.

U nižim predelima dalje povećanje visine snega za oko 10 cm, lokalno i više, osim Vojvodine, gde se očekuju slabije padavine (oko 5 cm snega) i krajnjeg juga Srbije, gde će uz sneg padati i kiša, koja će se lokalno lediti na tlu.

Na području Beograda povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 cm, a u brdsko-planinskom području na periferiji grada i za oko 20 cm.

Slabljenje padavina očekuje se danas pre podne i sredinom dana, objavljeno je rano jutros na sajtu RHMZ.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)