OGLASILA SE BOJANA MALJEVIĆ: Evo šta je rekla o svom prijatelju Miki Aleksiću (FOTO)

Novosti onlajn

17. 01. 2021. u 21:57

GLUMICA Bojana Maljević oglasila se na svom Tviter profilu povodom slučaja Miroslava Mike Aleksića.

ОГЛАСИЛА СЕ БОЈАНА МАЉЕВИЋ: Ево шта је рекла о свом пријатељу Мики Алексићу (ФОТО)

Foto ATA Images

Glumica je na svom Tviter profilu objavila kratak post kojem je priložila i svoje pisano saopštenje o celom slučaju koji se odvija oko njenog prijatelja Mike Aleksića.

- Podrška je važna. Sačuvati razum i pribranost, takođe. Sve ostalo može biti štetno, za one kojima je podrška najpotrebnija - napisano je uz ovaj dokument.

- Policija je danas saopštila da je uhapsila Miroslava Miku Aleksića, pedagoga i reditelja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje. Moja koleginica, glumica Milena Radulović, je rekla da je podnela krivičnu prijavu, te da nije jedina. Hrabro je ispričala strašno iskustvo i iznela optužbe.

TRPELI SMO, BILI SU JAKO MOĆNI... Šokantna ispovest glumice koja je zbog Mike Aleksića završila na crnoj listi!

OGLASILA SE I BILjANA SRBLjANOVIĆ: Da je Milena Radulović upisala neki pošteni faklutet, da li bi joj neko rekao...

BOJANA MALjEVIĆ I IVANA ZARIĆ O MIKI: Jednu je krstio, a obe pamte pravila i umivanje (VIDEO)

- Optužbe jesu strašne i uznemirile su celu javnost. Više od svih uznemireni su roditelji dece koja pohađaju ili su pohađala časove glume kod Mike, poput mene. Uznemireni su i drugi roditelji jer se pitaju šta se dešava njihovoj deci po školama, sa drugim pedagozima, trenerima. O tome koliki je to šok izazvalo svima, a pogotovo nama kojima je Mika postao kućni prijatelj, suvišno je govoriti - napisala je glumica.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Foto: Tviter

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!