ČEKAJTE, NIŠTA MI NIJE JASNO: Doktor Kon u Jutarnjem dao odgovor na najvažnije pitanje

Novosti online

18. 01. 2021. u 09:08

DOKTOR Predrag Kon gostovao je u Jutarnjem programu, gde je objasnio da li ćemo morati da nosimo maske i nakon vakcinacije.

ЧЕКАЈТЕ, НИШТА МИ НИЈЕ ЈАСНО: Доктор Кон у Јутарњем дао одговор на најважније питање

Foto: Printscreen

Doktor Kon otkrio je da je primio i drugu dozu vakcine, i rekao da će, po navodima proizvođača, kroz tri dana biti potpuno zaštićen.

U studiju se povela i polemika oko pitanja da li ćemo morati da nosimo maske i nakon primanja vakcine.

- Čekajte, ništa mi nije jasno. Ako smo i Marić i ja vakcinisani, i ako sedimo zajedno, onda ne moramo da nosimo maske? A ako sam ja vakcinisana, a Marić nije, onda moramo da nosimo maske, jel tako - pitala je voditeljka Predraga Kona.

- Vidite, ako ste oboje vakcinisani onda ne morate da nosite maske kada ste zajedno, ali to ne znači da u javnom prevozu ne treba da imate maske. Neki će to pokušati, a onda se otvara pitanje dokazivanja ko je vakcinisan a ko nije - rekao je Kon.

Kako je Kon rekao, on će nastaviti da nosi masku jer je u svakodnevnom kontaktu sa pacijentima i ljudima.

- To je i psihološki momenat - rekao je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024