PREMIJERKA O SKANDALOZNOJ IZJAVI DARKA MITROVIĆA: Nije isto da li te siluje Legija ili Mika - žene u Srbiji zaslužuju izvinjenje!

Novosti online

19. 01. 2021. u 10:48

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić je danas zatražila izvinjenje od vlasnika Nova S zbog skandalozne izjave voditelja "Mentalnog razgibavanja" Darka Mitrovića.

ПРЕМИЈЕРКА О СКАНДАЛОЗНОЈ ИЗЈАВИ ДАРКА МИТРОВИЋА: Није исто да ли те силује Легија или Мика - жене у Србији заслужују извињење!

Foto: Printscreen

- Kada već pričamo o utisku javnosti i važnim temama za našu zemlju i naše društvo, moram da istaknem da se u javnosti stekao utisak da vlasnik Nova S i ceo vaš tim stoji iza reči čoveka koji je rekao da nije isto da li siluje Legija ili Mika Aleksić. Očekujem izvinjenje Nove S svim ženama u Republici Srbiji, kada već pričamo o pristojnosti - rekla je premijerka nakon današnje sednice Operativnog tima za vakcinaciju.

Podsećamo, voditelj Darko Mitrović je juče u programu sa kolegom Markom Stepanovićem govorio o slučaju seksualnog zlostavljanja glumica od strane Miroslava Mike Aleksića.

 - Nije Mika kriminalac, pa nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić -  rekao je Darko Mitrović, nakon čega je usledio oštar odgovor javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)