ČESTITKA MINISTRA VOJNOG: Želim va dobro zdravlje, mudrost i snagu

Tanjug

18. 02. 2021. u 22:55

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je danas mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom Porfiriju izbor za 46. patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

ЧЕСТИТКА МИНИСТРА ВОЈНОГ: Желим ва добро здравље, мудрост и снагу

Foto: Ministarstvo odbrane

Stefanović je u čestitici koju je objavio na svom Fejsbuk profilu istakao da je posebno ponosan na to što je Porfirije bio episkop vojni, a potom i koordinator za saradnju Srpske pravoslavne crkve i Vojske Srbije.

"Vaša svetosti, želim Vam dobro zdravlje, mudrost i snagu da održite vekovno snažno jedinstvo Srpske pravoslavne crkve i srpskog naroda. Na mnogaja ljeta"; poželeo je ministar Stefanović novoizabranom patrijarhu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove