MAMA nam je umrla pre tačno godinu dana. Od tada se brat Marko i ja brinemo o baki Ljiljani, jer nas je i otac napustio i više ne dolazi.

buki

22.03.2021. 14:04

@Sneki - Da li Vam je palo na pamet da su deca srećna upravo zbog toga što mogu da pomognu svojoj baki? Takva pomoć ih neće unesrećiti, već naprotiv od njih napraviti kvalitetne ljude koji saosećaju sa drugima. Gomila igračaka i slobodnog vremena ništa dobro ne donose današnjoj deci, osim što razvijaju samoživost i sebičnost. Zemlja se po takvoj deci ne okreće oko Sunca nego oko njih i ako ta rotacija za trenutak stane, nastaje pomračenje u njihovim razmaženim glavama. Ovo dvoje dece samo treba zaštititi od oca nasilnika i dati im onoliko novca koliko bi za njih dobili tzv STARATELJI.

Neša

26.02.2021. 17:06

Nema komentara?! Tužno, pošto komentarišemo svaku prostitutku, koja se naziva starletom i ne znam kako još. Dajte, da se organizujemo, neka Novosti otvore račun, dajte broj računa, siguran sam da u ovoj zemlji ima toliko dobrih ljudi da pomogne ovoj dobroj dečici i njihovoj baki.

Goran

26.02.2021. 17:48

Објавите адресу јавно, да можемо да шаљемо паре. Која је адреса и број телефона неке социјалне службе у њиховој близину?

momo

26.02.2021. 18:46

gde i procitah ovo-- Jel ima neki racun na koji bi se poslala neka pomoc,i znaju li ova decica da novcem i rasporedjuju.Velika je odgovornost na njihovim nejakim plecima.

Losmi

27.02.2021. 00:45

Ostavite neke podatke da uplatimo novac, kad sam procitao ovo sve se slomilo u meni. Novac nije vredan decije patnje. Deci je bolje i pored nepokretne bake bolje nego u hranuteljskoj porodici.

Jelena

27.02.2021. 04:53

Treba otvoriti racun, i da Baka ovlasti nekog da u njeno ime podize pare i obavlja poslove u banci u njeno ime. Deo tih para treba dati na svakodnevnu strucnu medicinsku/negovateljsku pomoc Baki! Da neko dolazi svakog dana da Baku presvlaci i pomaze joj, a ne da se devojcica bavi time! Takodje, dao para treba dati na svakodnevnu pomoc deci u kuvanju, spremanju... Ta deca treba da bar nesto imaju od detinjstva, a i da redovno idu u skolu! Imaju li rodbine? Postoje li socijalni radnici koji mogu sto vise deci i Baki da pomognu? Novosti, kad ste vec resili da ovakav clanak objavite - pokrenite se i sto pre objavite novi clanak sa uputsvima za pomoc! Takodje, angazujte socijalne radnike i napisite u clanku sta se do sada postiglo! HITNO!!!

buki

22.03.2021. 14:14

@Jelena - Posle svega što smo videli Vi i dalje verujete da će im socijalni radnici pomoći? Njima je bilo najbitnije da žena koja je njihova radnica preuzme privremeno ( višegodišnje) starateljstvo, čime bi mesečno od države dobijala najmanje 60.000 dinara, a novac verovatno delila sa onima koji su joj taj prihod omogućili.

zeljko

27.02.2021. 09:18

voleo bih da pomognem ali skromno zivim.molim gospodina predsednika da ako je moguce nekako pomogne ovoj porodici .divna deca,zasluzuju to

Jovana

27.02.2021. 09:48

Ne razumem zašto ne ostavite adresu, telefon ili broj računa? U čemu je onda poenta teksta. Kako da ih nadjemo? I što ne objavite neki tekst o radu socijalne službe u ovakvim slučajevima?