RADNI SASTANAK O VAŽNIM PROJEKTIMA Mali o Ekspo izložbi: Pred nama ogroman posao - svaki detalj se mora pažljivo pratiti, a rokovi poštovati

Novosti online

04. 07. 2023. u 12:38

MINISTAR finansija Siniša Mali prisustvovao je radnom sastanku, na kome se razgovaralo o projektima od ogromnog značaja za Republiku Srbiju i Grad Beograd, o izgradnji novog Nacionalnog stadiona, Ekspo kompleksa i novog Beogradskog sajma.

РАДНИ САСТАНАК О ВАЖНИМ ПРОЈЕКТИМА Мали о Експо изложби: Пред нама огроман посао - сваки детаљ се мора пажљиво пратити, а рокови поштовати

Foto: Instagram/ mali_sinisa

- Srbija će biti ponosni domaćin specijalizovane Ekspo izložbe 2027. godine, što je ogromna čast za našu zemlju. Istovremeno, to je i velika obaveza i odgovornost i zbog toga se ništa ne sme prepustiti slučaju. Svaki detalj se mora pažljivo pratiti, a rokovi poštovati. Pred nama je ogroman posao, koji podrazumeva nasipanje terena, izgradnju linijske infrastrukture, kao i samog stadiona i objekata za Ekspo. Pripremni radovi na terenu su već počeli, a zahvaljujući kompleksu koji pravimo u Surčinu, mi ćemo imati najveće gradilište u ovom delu Evrope površine oko 150 hektara. Organizacija Ekspo izložbe potvrdiće poziciju naše zemlje kao ekonomskog, kulturnog, sportskog, ali i političkog centra u ovom delu Evrope - napisao je ministar na svom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (55)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom